Over ons

Blog slagerij visschedijk
Slagerij visschedijk vroeger

 Wij, Slagerij Jan Visschedijk, bestaan sinds 1992. Jan en Astrid Visschedijk kregen de kans om in het mooie Delden de slagerij over te nemen van de oom van Jan. Op 1 december 1992 zijn ze de officiële eigenaren geworden. Jan, toentertijd 23 jaar, was de jongste slager met een eigen slagerij in Nederland.

 

De passie voor het slagersvak zat er al vroeg in bij Jan. Van jongs af aan ging hij al mee met zijn opa als daar thuis varkens werden geslacht. Jan was altijd al leergierig en heeft veel ervaring opgedaan om zo het beste mee te nemen naar Delden. Vanaf 1985 is Jan werkzaam als slager.
Deze passie en leergierigheid heeft hij overgedragen aan zoon Niels, die na het afronden van de SVO vakopleiding food zijn kennis verder heeft uitgebreid bij andere slagerijen in het land om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Inmiddels is ook Niels begonnen in de zaak van zijn ouders. 
De catering is in de loop van de jaren enorm gegroeid. Jan en Astrid zijn begonnen met het maken van buffetten voor vrienden en familie en verzorgen nu complete feesten! Iets waar ook Niels veel passie voor heeft en zeker door gaat zetten. “Het is geweldig om met onze producten en kennis een zorgeloze, gezellige en vooral smaakvolle catering voor elke gelegenheid te mogen verzorgen”.

Ons vlees

Een slagerij is natuurlijk niets zonder vlees. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Wij halen ons vlees van verschillende plekken uit de omgeving om zo u van de beste kwaliteit producten te kunnen voorzien!

 

Het varkensvlees kopen wij in bij een kleine grossierderij net over de grens in Vreden Wij hebben al meer dan 25 jaar een samenwerking met dit bedrijf en elke week wordt door hen aan onze eisen voldaan. Een uiterst strenge selectie voor de beste kwaliteit!

Het rundvlees kopen wij in bij Vleesvee Integratie Twente (VIT) in Saasveld. Rundvlees uit Twente, waar rust, ruimte en zuivere lucht nog heel normaal zijn. De boeren zorgen goed voor hun vee en behandelen de dieren met respect. Bij alles wat ze doen in de keten van de VIT dient het welzijn van de dieren voorop te staan. Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit Twente.

Vit rundvlees twente

Vleesvee Integratie Twente levert al decennia topkwaliteit rundvlees aan slagers. Zij beschikken over eigen mesterijen, samenwerking met veehouders in Twente en een eigen kleinschalig slachthuis in Oldenzaal. Doordat VIT de hele keten in eigen hand heeft zijn zij in staat om maatwerk te leveren en het dierenwelzijn te garanderen.

Slachterij H. Meijerink staat voor vlees uit de regio, waarbij kwaliteit, dierenwelzijn en duurzaamheid voorop staan. In de slachterij worden dan ook het dierenwelzijn, de hygiëne en ook het vervoer grondig gecontroleerd. Zo kunnen zij kwaliteitsproducten leveren aan de klanten. Om een zo’n constant mogelijke kwaliteit van het vlees te kunnen garanderen worden in hoofdzaak Belgische Blauwe runderen aangekocht. Daarnaast worden ook Piemontese, Blonde Aquitaine en verbeterde Roodbonte runderen aangekocht.Soorten vleesvee: Belgische Blauwe runderen, Piemontese, Blonde Aquitaine en Roodbonte runderen.

 

Rundvlees uit Uruguay. 100% traceerbare Black Angus runderen. Grootgebracht in de open groene velden en afgewerkt op een meer dan 120 dagen graandieet, wat resulteert in een geweldige marmering en smaak. Ook bij deze runderen wordt dierenwelzijn, hygiëne en het vervoer grondig gecontroleerd.

 

Het kippenvlees kopen wij in bij Ter Brugge verscentrum. Zij werken samen met een kippen uitsnijderij met al meer dan zeventig jaar ervaring in de branche van dagverse producten. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf maar hebben nu het breedste assortiment van Nederland. Ze staat voor kwaliteit en continuïteit. 

Dit kippenvlees is: 

• Vrij van antibiotica

• Vrij van salmonella

• Volledig natuurlijke voeding

• Kleinste footprint

• Van duurzame Benelux farm

 

 

Met al deze vleessoorten maken wij elke dag verschillende producten. Zo kunnen wij een smakelijk stukje vlees voor iedereen verzorgen.

Slagerij Jan Visschedijk hoopt nog vele jaren dè slagerij van Delden te zijn! Wij zullen ons als team altijd blijven ontwikkelen en ons voor u als klant blijven inzetten om zo voor het beste te gaan.

Hopelijk tot snel in onze slagerij!

 

Winkelwagen