Hapjes, buffet
of compleet evenement

 

 

Onze warme en koude buffetten, onze ambachtelijke salades en onze hapjesschotels zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel wilt zetten. Een bedrijfsfeest, buurtfeest, verenigingsfeest of familiefeest: Slagerij Jan Visschedijk is er voor u.

Wij hebben een gevarieerd assortiment waarmee wij voor u een oplossing op maat kunnen samenstellen. Voor elke gelegenheid en voor elk budget.
Altijd iets verrassend op tafel, volledig naar uw wensen en smaken.    

Salades en hapjesschotels

Opgemaakte salades, hapjesschotels of borrelplanken zijn handig wanneer u visite krijgt, een feestje heeft of voor een vergadering. U kunt zelf kiezen voor normale of luxe varianten.

Voor elk feest passende catering

Grote hapjesplanken voor een Oostenrijks feest? Een warm en koud buffet voor heel veel mensen? Een barbecue maar niet zelf achter de grill willen staan?
Bij Slagerij Jan Visschedijk is er heel veel mogelijk. Wij maken er graag samen met u een geslaagd feest van!

NIEUW: Workshops

Onze kennis delen wij graag! Zoekt u nog een leuke activiteit voor het vriendenweekend? Of altijd al eens willen leren hoe je een lekkere biefstuk op de barbecue maakt? Rondom het ‘slagersvak’ zijn veel leuke workshops te organiseren! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

SHIFT bar

Een unieke bar op eigen locatie! De Shift bar is een mobiele bar. Sfeervol, uniek en overal inzetbaar. Compleet te organiseren met catering & bediening organiseren wij een feest op elke locatie in Nederland. Laat u informeren over de mogelijkheden. Zie hier: shiftbar Delden

luxe catering
Winkelwagen